Hrádek B 25032017 - SK Žibřidice

1. B třída západ
Přejít na obsah

Hrádek B 25032017

Work > Rok 2017 jaro
 
Branky: 26. Kodet František, 43. Trojan Lukáš, 82. Danczi Jan - 55. Procházka Vratislav                                       
 
Zdravím všechny naše fanoušky. Máme tu komentář k prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu. Na domácím hřišti přivítal náš celek Hrádecké béčko, sousedy z tabulky. Na soupisce nám díky trestům a pracovním povinnostem chybělo několik hráčů: Pepa K., Štofi, Dan V., Michal F., a Přéma.
V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kdy však náš tým Žibřidic oproti Hrádku některé ze svých šancí proměnil. Ve 26.minutě otevřel skóre domácí kapitán Fery, kdy krásnou střelou skóroval z přímého kopu. V závěru půle vstřelil druhý gól domácích po brejkové akci Lukáš Trojan, nová akvizice v týmu.
 V druhé půli převzal iniciativu hostující tým z Hrádku, kdy nás přehrával kombinační hrou. Výsledkem snahy hráčů z Hrádku byl vstřelený gól po křídelní akci, kdy na malém vápně zakončil hostující Procházka. I přes urputnou snahu hostů se nám dařilo dobře bránit a hosty nepouštěl k vyloženým šancím. Naopak v závěru zápasu po jednom z rychlých protiútoků uzavřel skóre Danny na konečných 3:1 pro domácí Žibřidice.
Kdo dnes na tento zápas přišel, nelitoval, hrál se velmi kvalitní zápas za skvělé divácké účasti, kdy zvítězil produktivnější domácí tým Žibřidic, avšak hostující tým z Hrádku odehrál velmi dobré utkání a byl více jak vyrovnaný soupeřem našemu týmu.
Kluci moc děkujeme za bojovný výkon, podařilo se nám urvat první tři body v jarní části sezóny.
Zároveň bych moc rád poděkoval našim skvělým fanouškům za podporu a velkou účast.
A tímto zvu všechny naše věrné fans na příští zápas do Višňové, kam zajíždíme v neděli 2.4. Již se zajišťuje výjezd autobusu, přesné informace dám včas vědět.
Návrat na obsah